06-39376800

Melden van overlijden:
06 - 39 37 68 00

Via dit nummer kunt u mij dag en nacht bereiken.
Ik help u stap voor stap verder.

REVIEWS

Onze opdrachtgevers waarderen de dienstverlening van Landsman Uitvaartzorg op een schaal van 1 tot 10, met een gemiddeld cijfer: 9,6


Wilt u ook een ervaring delen? Mail ons
Jos van den Berg
Vanaf het allereerste telefoontje met Robert is al het regelwerk rondom de uitvaart van moeder zeer prettig en soepel verlopen. De samenwerking met Robert was perfect en hij heeft ons echt “ontzorgd”. Alles is tot onze volle tevredenheid geregeld en de communicatie gedurende die periode verliep zeer goed. Ook Roberts proactieve opstelling tijdens de uitvaart zelf, werd door ons als zeer prettig ervaren. De pastoor van de kerk was ook zeer over hem te spreken. Hartelijk dank Robert, je maakt de slogan van je onderneming meer dan waar! IJsselstein, oktober 2021
Renate
Goede en prettige ondersteuning in deze hele moeilijke tijd. Robert (en Marthe) luisterden goed en voelden zeer goed aan wat onze wensen en behoeften waren. Alles is uitstekend geregeld, en er is ook zeer goed gecommuniceerd. De uitvaart zelf was prachtig en precies naar wens. Ook nog mijn dank aan Marthe voor het naadloos overnemen in de voorbereiding. IJsselstein, juni 2022 Marc
Luuc
De overledene wou een begrafenis "zonder poespas". Ik denk dat we met de hulp van de heer Landsman erin zijn geslaagd aan zijn wens te voldoen en toch voor onszelf een goed gevoel overhouden aan zijn begrafenis en alles eromheen, Het was een waardig afscheid, toch wel. Yvonne IJsselstein, juni 2022
Wendy Hommel - ten Broeke
Vanaf het eerste moment dat ik Robert telefonisch benaderde, tot op de dag van vandaag zeer netjes, persoonlijk, warm, attent te woord gestaan. Alles duidelijk uitgelegd. Netjes verzorgd. Zeer positieve reacties gekregen op de hele dienst, aansluitend begrafenis. In andere omstandigheden zou je hem zomaar uitnodigen op een feestje ;-) . Aanrader. Professioneel. Sympathiek. IJsselstein, mei 2022
Loes Peek
Toen mijn man (Harry Vulto) wist dat hij nog maar een paar weken te leven had wilde hij graag een gesprek met Robert om zijn eigen crematie te regelen. Robert kwam bij ons thuis en met veel respect en gevoel zijn toen alle wensen doorgesproken, dit gaf veel "rust". Na zijn dood zijn alle wensen met veel aandacht van Robert uitgevoerd. Heel veel complimenten hiervoor namens mij en alle kinderen. IJsselstein, mei 2022
Christine Janszen
Alles was perfect geregeld, daardoor was er voor de familie rust. Robert Landsman Uitvaartzorg is DE uitvaartzorg. Professioneel, rustig, kalm, goed kunnen luisteren, zeer bekwaam ... kortom: Top! April 2022
Leen Boer
Wij zijn blij met de manier hoe wij door Robert Landsman begeleid zijn. IJsselstein, februari 2022
Jeroen Stam
Naar aanleiding van het overlijden van mijn moeder heb ik "Landsman Uitvaartzorg" uitgenodigd om het afscheid te regelen. Landsman heeft dit professioneel, betrokken en mooi vorm gegeven. Mijn moeder zou, in leven, dit afscheid hebben omarmd. Vanaf 't eerste contact tot en met afronding tevreden over het geheel. Waarvoor hartelijk dank. Jeroen Stam, IJsselstein, januari 2022
Walter Zevenbergen
Het eerste contact met Robert op tweede Kerrstavond gaf ons al een heel goed gevoel en het vertrouwen dat de uitvaartverzorging van mijn vrouw / onze moeder bij hem in goede handen was. Hij kon zich uitstekend inleven in onze wensen, leidde ons met zorg door de uitvaartprocedure en ... er was voor hem geen vraag teveel! Wij kijken terug op een mooie uitvaartdienst en teraardebestelling. Robert ... nogmaals heel veel dank voor jouw inzet en begeleiding. Walter Zevenbergen en kinderen, IJsselstein, december 2021
Familie Oskam
Afgelopen oktober hebben wij onder begeleiding van Robert Landsman, afscheid genomen van mijn zoon. De warme betrokkenheid en professionaliteit werd door ons zeer gewaardeerd. Robert was een luisterend oor, niet alleen voor mij, maar ook voor de rest van de familie. Daarbij heeft Robert de herbegrafenis en de begrafenis zelf, met veel zorg geregeld. Daarvoor onze welgemeende dank namens de familie Oskam. Februari 2022
Wil van Mil
Met veel aandacht, warmte en een fijn luisterend oor heeft Robert Landsman een mooi afscheid van mijn man verzorgd. Met ontzettend mooie momenten in deze verdrietige periode. Dank je wel Robert voor je aandacht en alle goede zorgen Wil van Mil, december 2021
André Klein
Mijn moeder en wij, de kinderen, zijn zeer tevreden over de wijze en de manier waarop de heer Landsman de uitvaart van mijn vader verzorgd heeft. Het had niet beter kunnen verlopen. December 2020
Emke Hoette
Nooit gedacht dat ik zou zeggen dat het afscheid van mijn lieve pap prachtig was. Wij hebben - zoals pap gewild heeft - in besloten kring, dus met z’n vijfjes, afscheid van hem genomen. Wij vinden dat jij dit ontzettend goed en prettig begeleid hebt. Vanaf het eerste moment dat wij je spraken begreep jij precies wat wij bedoelden!! Hartelijk dank voor alles namens de familie Duncker, Emke september 2021
Thomas Vriens
Per mail (maart 2021) ontvingen wij dit bericht: "Ik ben Thomas, kleinzoon van Toos van Wijk, waar u op dinsdag 2 maart de uitvaart voor verzorgd heeft. Ik stuur dit mailtje omdat ik u ook even persoonlijk wil bedanken voor de mooie uitvaart en alles daarom heen. We hebben alles gedaan op verzoek van oma. U kon met uw advies vanaf minuut 1 al direct uzelf perfect inleven in de situatie. U heeft niet alleen de laatste wensen van mijn oma kunnen vervullen maar ook die van mij (en de rest ook). Daarvoor nogmaals bedankt! Alle momenten blijven mij natuurlijk op een positieve manier voor altijd bij. En dat komt mede door hoe mooi het allemaal is gegaan terwijl dat heel gek klinkt. De uitvaart is op dit moment alweer 12 dagen geleden. Ik heb een paar dagen de tijd nodig gehad om met mijn hoofd weer bij iets geheel anders te kunnen komen. Maar dat gaat inmiddels weer goed. Tijdens de uitvaart heeft u mijn stukje voorgelezen wat ik had geschreven voor oma. Achteraf ben ik heel blij dat ik het u heb laten voorlezen. Waar ik me op dit moment heel erg aan vast hou en wat ook in de tekst stond is: Ik weet dat je altijd mee zal kijken met wat ik ga behalen en doen in de toekomst. Dit is de grootste bron van motivatie voor mij. De mensen die haar thuis kwamen opbaren tot de meneer die voor de lijkwagen liep hebben hun werk heel mooi gedaan. Daarom wil ik u nogmaals bedanken voor alles! Thomas Vriens
Martijn Schoonderwoerd
Dankbaar kijken wij terug op hoe Robert Landsman ons heeft bijgestaan bij het afscheid van mijn vader. Robert nam ruim de tijd voor ons en we zijn heel tevreden over hoe het met de voorbereiding, het verzorgen en het opbaren is gegaan. De uitvaart heeft hij op een betrokken, inlevende, en waardige wijze begeleid. Door dit alles maakte Robert voor ons een mooi afscheid mogelijk. September 2020
Ruud Peters
De hele uitvaart met zorg geregeld, professioneel maar zeker betrokken. Februari 2020
Ronald van der Griend
Op 29 februari 2020 eind van de avond, overleed mijn vader Theo van der Griend. Ik belde Robert rond 23.00 uur of hij ons wilde helpen en heeft ons vanaf dat moment alle zorgen uit handen genomen. Alle wensen en vragen heeft hij kunnen realiseren en beantwoorden. De samenwerking met echt iedereen was fantastisch. Zo had mijn vader het ook graag gezien, dus die laatste wens hebben wij samen met Robert kunnen realiseren. Dank je wel Robert voor de goede zorgen. Ronald van der Griend
Constant Bouwman
In ruim twee jaar ben ik beide ouders verloren. Beide keren heeft Landsman uitvaartzorg de crematie verzorgd. Ik heb Robert leren kennen als een vakman die zijn werk met ontzettend veel passie uitvoert. Niets is hem te veel om je te steunen in de toch moeilijk periode, zijn deskundigheid komt dan ook heel goed van pas. De manier waarop Landsman uitvaartzorg alles voor je regelt, de rust die hij uitstraalt stelt je gerust en geeft, hoe vreemd het ook klinkt, je een goed gevoel. Ik ben Robert dankbaar voor de wijze waarop hij voor mijn ouders de laatste reis heeft verzorgt. Mijn dank is enorm! Constant Bouwman December 2019
Ingrid van Norden
Alles goed geregeld, juiste tips gegeven en ruimte voor eigen inbreng. Warm!
Joyce Werndly
Afgelopen week is mijn allerliefste papa overleden. Naast ontzettend veel verdriet, kijken wij met zoveel liefde terug op afgelopen week en de prachtige dienst. Robert, jij was er voor ons, met zoveel rust, aandacht en liefde. Je had het niet beter kunnen doen. Dank je wel namens de Fam Werndly. Joyce Werndly, januari 2020
Sjef & Martine Epping en familie:
In januari 2018 hebben wij onder begeleiding van de heer Robert Landsman afscheid genomen van onze zeer dierbare moeder, schoonmoeder ,oma, maar vooral Super oma Annie Epping-van Dijk. Geheel naar haar en onze wens hebben we dat afscheid samen kunnen doen en haar bij haar reeds 21 jaar geleden geliefde man, maar vooral bij haar dochtertje Jeannetje overleden 29 maart 1959 te rusten kunnen leggen. Het was heel bijzonder om samen met de heer Robert Landsman te regelen dat deze 3 graven nu bij elkaar op het oude gerestaureerde kerkhof liggen en onze super oma daar vanuit de Basiliek op een open koets naar te begeleiden. Zeer respectvol en dankbaar zijn wij voor deze emotionele diepe herinnering aan de liefste moeder aller tijden voor ons. De heer Robert Landsman zullen wij zeker aanbevelen om een laatste fase van afscheid te begeleiden, hij doet dat werkelijk met hart en ziel .
Ad Liesker:
Wanneer een ziekte toeslaat en de kans op genezing steeds kleiner wordt, het einde nadert, dan denk je na, dan praat met je elkaar, en dan vraag je haar, de liefde van je leven, hoe op die dag het afscheid vorm moet krijgen. En het antwoord op die vraag kenden we beiden. We vragen Robert Landsman, zo vertrouwd, om het afscheid te verzorgen. Direct na haar overlijden heb ik met hem onze wensen besproken. Op een bijzonder prettige wijze heeft hij mij en onze jongens geadviseerd en suggesties gedaan. Zo kreeg het afscheid een invulling die zo geheel bij Thea paste. Het was in deze verdrietige periode fijn, voor zowel mij als onze jongens, van hem alle mogelijke informatie, hulp en steun te mogen ondervinden. Geen moeite was hem te veel. Ook familie, vrienden en bekenden spraken hun waardering uit over de wijze waarop Robert Landsman op de dag van het afscheid de regie over de verschillende plechtigheden voerde. Robert, nogmaals bedankt.
Esther de Goeij:
‘Toen ik door het plotseling overlijden van mijn lief de hoofdrol kreeg in de film “de uitvaart” wist ik niet waar ik moest beginnen. Gelukkig werd Robert de regisseur en doordat hij zo vol aandacht kon luisteren, communiceren, coördineren, bij kon sturen en het overzicht in de gaten hield, kon ik me vol vertrouwen op mijn nieuwe rol richten. We hebben met elkaar een hele bijzondere week gehad en de uitvaart werd een dag waar ik nog steeds met hele warme herinneringen op terug kijk.’
Gertjan van Strijland & Diana Adams:
Wij hebben enkele malen een uitvaart door Robert Landsman laten uitvoeren en zijn daar zeer tevreden over. Robert heeft ons goed geadviseerd en meegedacht over hoe de uitvaart er het beste uit kon zien. Hij is erg goed in het samenstellen van fotopresentaties en het opzoeken van de muziek. Robert doet een en ander deskundig en respectvol én met een warme persoonlijke touch. Precies wat je nodig hebt in een toch al moeilijke tijd.
Hans Westland:
In het afgelopen jaar heeft Robert Landsman twee keer een uitvaart van naaste familie begeleid, één van deze twee was extra emotioneel. Tijdens het proces bleek ieder keer weer dat Robert Landsman zeer goed kan luisteren en meedenken naar onze wensen. Daarbij kan hij vanuit zijn eigen kennis en ervaring juist dat toevoegen dat de uitvaart tot een mooie herinnering aan de overledene maakt. Daarbij kiest hij zeker niet de makkelijkste weg, hij toont juist het inleveringsvermogen om ook met moeilijke wensen, omstandigheden en dergelijke rekening te houden. Robert landsman is zeer bereikbaar en ziet ook kans om tijdens het bespreken af en toe met een opmerking zowel troost als ontspanning te brengen. Robert kan indien nodig zeer snel schakelen en kent vele wegen en ingangen om bijna onmogelijke vragen of voorzieningen in korte periode mogelijk te maken. Ook kan hij op een soepele manier helpen om bijvoorbeeld praktische zaken als rouwkaarten uitgevoerd te krijgen. Al met al hebben wij de begeleiding door Robert in een zeer moeilijke tijd voor ons erg waardevol gevonden en kunnen wij hem zeker aanbevelen aan iedereen.
Jack Verbeek:
Met aandacht, warmte, inlevingsvermogen, passie en ontzorging maakt hij het verschil. Hij maakt... een diep verdrietige dag tot een mooie, blijvende herinnering. Dank je wel Robert.
Kees, Ellie, John & Casperina van 't Pad:
Ruim 6,5 jaar geleden overleed onze vader/schoonvader, en hebben we een beroep gedaan op Robert Landsman. En toen kwam je bij ons op huisbezoek om alles te regelen, we voelden ons snel op ons gemak, en dat voelde zeker goed. Je nam overal rustig de tijd voor, en dat was gewoon fijn, kortom het was allemaal heel mooi en goed en snel geregeld. Eind Januari 2018 overleed onze moeder/schoonmoeder, en we hadden weer beroep op je gedaan omdat ons gevoel gewoon goed was met het regelen van de uitvaart van onze vader/schoonvader. Deze uitvaart was erg mooi, die we ook niet snel zullen vergeten. We ervaren je als  een heel fijn en rustig persoon, die hier erg zorgvuldig mee omgaat… Kortom, zeker een goede aanrader, als men een begrafenisondernemer nodig heeft.. We wensen je heel veel succes met je eigen onderneming Robert…
Annemarie van Schendelen - Leeuwenstein:
Ruim 12 jaar geleden in verband met het overlijden van mijn vader,  jou toen in deze verdrietige tijd ontmoet . Je hulp met het maken van de kaart en een herdenkingsboekje voor bij de crematie. Ook bij mij thuis met een lach en traan, super vonden wij je hulp in deze. Toen mijn moeder kwam te overlijden wilde onze familie jou weer als onze begeleider in deze moeilijke dagen, en je kwam natuurlijk  en hebben goede hulp gehad met alles. Anderhalf jaar geleden kwam mijn man te overlijden, en ik heb jou zelf gebeld en gevraagd of je mij en familie kon helpen, jou antwoord was ja natuurlijk, ik kom zo snel mogelijk. Wij hebben weer met elkaar de voorbereidingen en de dag van crematie gedaan en na een aantal dagen kwam je nog op bezoek of alles naar tevredenheid was gegaan.1 x per jaar de herdenkingsbijeenkomst in de Fulco is echt een geweldige en emotionele bijeenkomst. Alle lof voor Robert dus...
Lyanne Holterman:
De warme betrokkenheid en de professionaliteit van Robert is erg prettig in een periode waarin je leven op de kop staat. Meedenken wat past bij de overleden persoon, een afscheid op maat, daarvoor kan je bij Robert terecht.
Ellen Klein:
Toen mijn vader in de nacht overleed en je moet gaan nadenken over ,, wat nu"  kreeg ik gelijk de ingeving Robert . Robert zie ik geregeld tijdens mijn werk binnen het verpleeghuis en hij heeft een fijne , rustige , vertrouwde uitstraling. Toen ik die bewuste nacht dan ook belde werd direct alles overgenomen door zijn mensen en was ik blij te horen dat Robert de volgende ochtend bij ons langs zou komen voor de verdere handelingen. Samen hebben we de volgende dag alles doorgesproken en gaven we aan dat we met een klein budget te maken hadden. Dit werd fantastisch opgelost en de mogelijkheden werden gegeven waar we voor konden kiezen.  Robert dacht voor ons en vooral met ons mee. De uitvaart van mijn vader is nog lang over na gesproken binnen onze familie en kennissen kring dat het zo prachtig verzorgd was en daarom alle lof voor Robert Landsman.
Wout en Erica van der Kreeft:
Beste Robert Landsman, Bij deze, willen wij je nog bedanken voor de correcte afhandeling Bij het overlijden van mijn moeder. Alles werd snel en kundig geregeld in overleg met ons. Hartelijke groeten,
Marian Loffeld:
Het verlies van je partner is een zeer ingrijpende gebeurtenis in je leven die je in diep verdriet stort. Je hebt dan behoefte aan iemand die een aantal zorgen uit handen neemt, je adviseert en je het gevoel geeft (en dat ook waarmaakt) dat het afscheid goed georganiseerd gaat worden en dat je je kan richten op andere zaken.   Tijdens het afscheid was de aanwezigheid van Robert Landsman van toegevoegde waarde. De aandacht en nazorg heeft mij de steun gegeven die een mens nodig heeft.   Ik gun een ieder in zo’n zware tijd deze toewijding.
Riet Hartog en familie:
Begin van het jaar de broer van mijn man overleden en 3 maanden later mijn eigen maatje. Twee broers vlak achter elkaar. Wij hadden al meerdere gesprekken gehad met Robert Landsman en die waren zo begripvol bij het grote verlies.  Toen de broer van mijn man overleed zei mijn maatje, Robert als het mijn tijd zal zijn wil ik dat jij  ook bij mij alles gaat verzorgen. Niet wetende dat het zo gauw ging gebeuren. Mijn kinderen en ik hebben grote bewondering voor de manier waarop Robert ons begeleid en gesteund heeft.  Ik hoop dat het mij voorlopig niet gebeurt maar als ik aan de beurt ben dan zou ik ook alleen maar alles door Robert  willen laten verzorgen. Het is een grote steun voor ons allen geweest.
Alex & Anita Gits:
Wij nodigden Robert uit om de uitvaart van onze zus te regelen, vorm te geven en alle bijkomende zaken samen met ons door te nemen. Het werd een mooie uitvaart en alles perfect geregeld. Direct al vanaf het begin voelde het vertrouwd aan. In alle vrijheid konden wij met Robert overleggen hoe wij de uitvaart wilden hebben, hij nam ons werk uit handen, stuurde rustig bij en wees ons op belangrijke zaken. Met zijn grote ervaring en kennis op het gebied van uitvaarten en bekendheid met de regio, is hij voor ons een grote steun geweest. Een fijne man bij wie uw uitvaartopdracht in goede handen is. Wij bevelen Robert Landsman uitvaartzorg van harte aan.