06-39376800

Melden van overlijden:
06 - 39 37 68 00

Via dit nummer kunt u mij dag en nacht bereiken.
Ik help u stap voor stap verder.

WAT KOST EEN UITVAART

De kosten van een uitvaart bestaan uit diverse onderdelen, daaronder meest voorkomend deze: tarief dienstverlening Landsman Uitvaartzorg; de laatste zorg voor de overledene; het vervoer van de overledene, de uitvaartkist of ander omhulsel; de plaats van opbaring (thuis of in een uitvaartcentrum); het drukwerk en porti. Daarbij komen de kosten voor begraven of cremeren en zijn er kosten gerelateerd aan de ontvangst van belangstellenden, denk daarbij aan consumpties tijdens een condoleance avond of na de uitvaart. 

Tijdens het gesprek inzake de vormgeving van de uitvaart komt dit allemaal aan bod. Niet voor niets noem ik mij Vormgever van een herinnering, samen met u geef ik vorm aan de uitvaart, naar uw wensen en uw budget. Over het algemeen zullen de kosten van een uitvaart variëren van zo’n € 4000,-- tot € 9000,--, met uitschieters zowel naar boven als naar beneden. U ontvangt altijd een gedetailleerde kostenraming na inventarisatie van de uitvaartwensen. 

Ook voor hen die een uitvaartverzekering in natura hebben, denk aan DELA, Yarden of Monuta kan Landsman Uitvaartzorg een op maat gemaakte offerte aanbieden. 

Uitvaartzorg is maatwerk, wij geven u graag meer informatie, loopt u even bij ons binnen aan de Weidstraat 17 in IJsselstein.  

"Meedenken wat past bij de overleden persoon, een afscheid op maat, daarvoor kan je bij Robert terecht."